ETÜT MERKEZİ

• 25 Ocak 2023

Doğru Statü Eğitim Kurumları Etüt Merkezi
NEDEN ETÜT MERKEZİ ? DOSİSCO PROGAMI NEDİR ?

Dosisco yani öğrenci bilgi ve takip sistemini kullanmaktayız. Kurs-veli arasında bir köprü oluşturmayı amaçlayan, web tabanlı bir tür entegrasyon programıdır.

Velimiz sistem sayesinde öğrencisinin kurs içerisindeki durumunu anbean takip edebilmekte, öğrencimizin tüm istatistik ve analizleriniz internet erişimi olan her cihazdan kontrol edebilmektedir. Bu sistem içerisinde, yoklama bildirimleri, ders öğretmenlerimizin çektiği videolar, öğretmen raporları, birebir ve etüt raporlarını, öğrencimizin katıldığı tüm deneme sınavı sonuçlarını görebilmektesiniz.

ETÜT MERKEZİ VE KİŞİYE ÖZEL REHBERLİK

Her öğrencinin rehber öğretmen dışında bir de danışman öğretmeni bulunmaktadır. Danışman öğretmenlerimiz öğrencinin eğitim koçu diyebiliriz. Öğrencinin kurs içerisindeki genel durumunu, kişisel gelişimini takip ederek sizlere bilgi verir. Düzenli aralıklarla sizlerle iletişim içinde kalır.

ÖZEL EĞİTİM YAPIMIZ VE DERS SAATLERİMİZ

Tüm sınıf düzeylerinde Türkçe, matematik, fen bilgisi, sosyal bilgiler ve ingilizce olmak üzere 5 ana dersten eğitim vermekteyiz. Sınıflarımızın mevcudu 16-18 kişiliktir.

YAYIN DAHİL KAMPANYASI İLE EĞİTİM HAYATIMIZA DEVAM ETMEKTEYİZ.

Eğitime verdiğimiz önem ve sizleri düşünerek, yayınları ayrı ücretlendirmiyoruz. Tüm eğitim programlarımıza yayınlarımızı ücretsiz dahil ediyoruz.

SINAV SONUÇLARINA GÖRE ÇALIŞMA PROGRAMI

Haftasonu ve haftaiçi olmak üzere gruplarımız mevcut.
Ara sınıflarımız toplamda 12 saat eğitim almakta ve ayda 2 defa deneme sınavı olmaktadırlar.
12. sınıflarımız toplamda 16 saat eğitim almakta ve her pazartesi bir deneme sınavı olmaktadırlar.
Normal ders saatlerimizin dışında öğrencilerimizin deneme sınavları incelenerek başarı durumları düşük olan derslerden ek çalışmalar yazılmakta ve eksiği giderme amaçlanmaktadır.
Ayrıca 12. Sınıflarımız için paragraf dersi vermekteyiz ve tüm bunların yanında cumartesi günleri Türkçe, matematik, fen bilgisi derslerinden 14.30-16.50 saatleri arasında etüt çalışması yapmaktayız. Bu etüt çalışmasında öğrencimiz yapamadığı soruları öğretmenine sorabilir, anlamadığı konularda öğretmeninden destek alabilmektedir.

ÖĞRENME KAYBI ÇALIŞMALARIMIZ VE BİRE BİR ETÜT İLE TEDAVİ

Öğrenme kaybı öğrencilerin okullar tatile girmesinden tekrar açılmasına kadar olan kısımda öğrendiklerini unutma durumudur ve normal koşullarda bu kayıp %10 olarak ölçümlenir. Ancak tüm dünyada yaşanan ve son 3 yıldır hepimizi etkileyen Pandemi en çok öğrencilerimizin eğitim hayatını etkiledi ve bahsettiğimiz öğrenme kaybı %40-%50 seviyelerine çıktı.

Bu koşullar altında kurum olarak öğrenme kaybını en aza indirgemek için etütlerin ve birebirlerin yanı sıra bir önceki yılın konularını da tekrar etmekteyiz. Bunu sağlamak için öğrencimizin eksik kazanımlarını tespit edip kişiye özel olarak 1 e 1 Etüt ile destekleyip kendi uzayında gelişmesini sağlamaktayız.