BURSLULUK BAŞVURUSU
AKADEMİK HAYATINA YÖN VER!

Kendi yolunda başarılı gelişim gösteren öğrencilerin, ihtiyacı olan imkanları onlara sunarak, başarı hikayelerinin paydaşı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Doğru Statü Eğitim Kurumları olarak her yıl birçok öğrenciye burs veriyor olmak en büyük gururumuz.

Doğru Statü'de burslu olmak, şansla değil gelecek vaadeden kriterlere sahip olmakla mümkün.

Öğrencinin kendi şansını kendi yaratmasına imkan veriyoruz. Bursluluk başvursunda bulunan öğrencileri yalnızca bursluluk başvuru sınavıyla değil, bizimle tanıştığı güne kadar emek verdiği akademik ve sosyal geçmişiyle değerlendirip, iyi bir potansiyelin itici gücü olmak misyonunu üstleniyoruz. Siz de "Geleceğe Güvenle Bak" sloganını taşıyan bir eğitim kurumunun parçası olmak istiyorsanız, bursluluk formumuzu doldurarak, başvuruda bulunabilirsiniz.

Akademik
Başarı
Bilgi & Beceri
Denklemi
Sosyal
Hayat

Çağdaş eğitim anlayışımızla şekillenen bursluluğa bakış açımızın, bizi fırsat eşitliği sunmak konusunda doğru öğrencilere yönlendirdiğine inanıyoruz. Değerlendirmelerimizde bursluluk sınav sonucuyla birlikte, öğrencinin yetenekleri, ilgi alanları, ilgi duyduğu alanda kendini ne kadar geliştirdiği, sosyal hayatta ne şekilde varlık gösterdiği, akademik başarı durumu vb. birçok kriterle kapsamlı bir değerlendirme yapıyoruz.

BAŞARIYI & POTANSİYELİ & BECERİYİ

ÖDÜLLENDİRİYORUZ.