BUCA ÖZEL ÖĞRETİM

9, 10, 11 ve 12. Sınıflar İçin Özel Öğretim Programları

Hedeflediğimiz başarıya ulaşmak amacıyla akademik ve psikolojik olarak kişiye özel öğretim programlarıyla öğrencilerimizi sınavlara hazırlıyoruz.

DOĞRU TERCİH & DOĞRU MESLEK

DOĞRU GELECEK

ÖZEL ÖĞRETİM

Öğrencilerimizin seviyelerini ölçüp değerlendirerek, birebir yol haritalarını çıkartarak, ihtiyaç duydukları alanda eksiklerini tamamlama, kendilerini geliştirme, etüt, ek çalışma, daha fazla soru çözme, daha fazla kaynağa erişme gibi ihtiyaç duydukları her türlü eğitim yöntem ve materyalini deneyimli öğretmenlerimiz sayesinde onlara sunuyoruz. Gelişim göstermelerinin önündeki engelleri kaldırmak üzere, velileriyle koordineli programlar hazırlayıp, velileriyle sürekli bilgi paylaşımında bulunarak başarıya giden yolu birlikte oluşturuyoruz.

ÖZEL ÖĞRETİM
BİREYSEL ÇALIŞMALARLA BAŞARIYI GETİRİYOR!

Geleceğe Güvenle Bak

ÇAĞDAŞ EĞİTİM ANLAYIŞIYLA

Üretken Bireyler

Doğru Statü Eğitim Kurumları olarak yenilikçi, modern eğitimin öncü bireylerini yetiştirmek amacıyla en güvenilir öğretim yöntem ve tekniklerini kullanarak, öğrencilerin akademik ve bilimsel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Bireysel sorunlarını gidermek, yeteneklerini geliştirmek için de kişisel gelişim uzmanlarımızın ve eğitim koçlarımızın desteğiyle geleceğe güvenle bakan nesiller yetiştiriyoruz.