KENDİNİ TANIYAN

ÜRETKEN & SORUMLULUK SAHİBİ
BİREYLER YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

Özenle seçerek kurduğumuz birikimli, deneyimli ve çağdaş eğitim kadrolarımızla, gelecek nesillerimizin inşaası için sürekli olarak çalışıyoruz. Çağı yakalamanın dahi yetmediği bu hızlı akışta, geleceğin öngörüsüne sahip bireyler yetiştirmek için, teknoloji ve bilimi doğru bir araç olarak kullanmayı öğretirken, kulüplerimizin etkinlikleriyle sosyal hayat becerilerini geliştirmeyi, kendilerini yakından tanımalarını ve ifade edebilmelerini sağlıyoruz. Parçası olduğumuz eğitim sisteminin gerekliliklerini karşılarken, bununla yetinmeyerek, keşif ve deneyimlere açık, çok yönlü bir eğitim anlayışıyla öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Kendi statüsünü kendi yaratma bilincine sahip gençler Doğru Statü Eğitim Kampüslerinde yetişiyor.

MİSYONUMUZ

Geleceğe Güvenle Bakan Bireyler Yetiştirmek

Doğru Statü Eğitim Kurumları olarak; her bir öğrencimizi büyük bir potansiyel olarak ele alıyor, hem akademik hem sosyal olarak güçlü bir alt yapı hazırlama misyonunu üstleniyoruz. Öğrencilerimizi kendilerini yakından tanımaları için sportif ve kültürel bir çok alandan çeşitli etkinliklerle keşfe çıkartıyoruz. Eğitim kadromuzun profesyonel koçluklarıyla seçimlerini değerlendiriyor, becerilerini geliştirme fırsatları sunuyor ve onlar için yol haritaları oluşturuyoruz. Seçimlerini deneyimlerle destekleyerek birikim ve tecrübelerini arttırmalarını sağlıyoruz.

EĞİTİM ANLAYIŞIMIZ

Deneyerek, Yanılarak, Doğruyu Bularak Öğrenme

Modern eğitim anlayışının öğrenme hızına ve sürdürülebilirliğine etkisinin büyük olduğuna inanıyoruz. Katılımcı bir eğitim anlayışıyla öğrencilerimizi öğrenme sürecinin paydaşı yaptığımız yöntem ve uygulamalar geliştiriyoruz. Öğrencinin denemesine, yanılmasına ve yeniden doğrusunu yaparak öğrenmesine fırsat sunuyoruz. Bu sebeple kampüslerimizde akademik hayat kadar sosyal kulüplerimizin faaliyetlerini de önemsiyoruz. Mezun olduklarında ilgi alanları, bilgi birikimleri ve deneyimleri olan, çok yönlü, kendilerini ifade etmek konusunda başarılı, kendilerini yakından tanıdığı için mutlu bireyler olmalarını hedefliyoruz.

VİZYONUMUZ

Statüsünü Kendi Yaratmış Nesillerin Yetiştiricisi Olmak

Doğru Statü Eğitim Kurumlarını toplumun dönüşümünü sağlayacak değişimlerin, uygulanabilir ve sürdürülebilir olduğunu kendi eğitim kurumlarında ispatlamış bir marka olarak görmek vizyonunu taşıyoruz. Kendi eğitim anlayışını geliştiren, bu anlayışı kendi yöntemleriyle ortaya koyan bir eğitim kurumu olmak bilinciyle tüm kadrolarımızla çalışıyoruz. Yetiştirdiğimiz nesillerin çağın gerekliliklerine uygun yetkinliklere sahip, erdemli, mutlu ve kendi statüsünü kendisi belirlemiş bireylerden oluşması en büyük hedefimiz.

EĞİTİMCİ KADROSU
Kurumumuzda; alanında uzman, yeni eğitim öğretim yöntemlerini takip eden, seminer çalışmaları ile zümre ruhunu yakalamış, deneyimli ve kurum tarafından verilen öğretmen gelişim çalışmalarına katılmış, formasyonel birikimini danışmanlık sistemi ile kullanan eğitimciler çalışmaktadır.
REHBERLİK DESTEĞİ
Sınavlara hazırlık ve okula yardımcı programlarımızla eğitim öğretimi en üst seviyede tutarken, öğrencilerin yaş gruplarına göre rehberlik hizmeti de sunuyoruz. Rehberlik birimimiz öğrenci ve velilerimize, ergenlik dönemi davranışları, ders çalışma teknikleri ve programları, kişisel gelişim ve eğitim koçluğu alanlarında profesyonel destek sunmaktadır.
GÜVENLİ ORTAM
Kurumumuzun, merkez ve şube binaları tamamen bizim kullanımımıza ait olup, öğrencilerin ders saatleri içerisinde bina dışına çıkması güvenlik görevlilerimizce engellenmektedir. Mazereti dolayısıyla kurum dışına çıkmak isteyen öğrencinin velisi aranıp veli bilgilendirildikten sonra gerekli işlemler idari birim tarafından gerçekleştirilir. Derse katılmayan ve sınava girmeyen öğrencinin velisi aranarak ya da veliye sms gönderilerek bilgilendirilir.
ÖZEL YAYINLAR
Deneyimli kadromuz içinde yer alan öğretmenlerimizin önceki tecrübeleri ile hazırlamış oldukları özgün yayınlar, öğrencilerimize destekleyici yayınlar olarak verilmektedir. Deneme sınavları ise yine öğretmenlerimizin hazırladığı özgün sorularla yapılmakta ve bu sınavlara destek olarak Türkiye geneli denemeleri de uygulanmaktadır.

BİZDEN MESAJINIZ VAR !

2006'dan beri Buca ve çevresinde, hemen hemen her seviyede etkin bir programla ve samimi bir kurumsal ortamda, ulaşabildiğimiz herkese katkıda bulunduk. Bu çabalarımızın karşılığında siz değerli paydaşlarımızın takdirine nail olduk. Sadece bu bile bizi mutlu etmeye yetmekte iken sahip olduğumuz tüm deneyimlerimizi sizlerle paylaşmayı ve arttırarak sürdürmeyi tercih ettik.

Tüm bu süreçler boyunca, ortalamanın çok üstünde bir başarı çizgisi yakalamayı sadece kendi çabamız olarak değil aynı zamanda siz değerli yol arkadaşlarımızın azmi ve gayreti ile el ele gerçekleşmiş başarılar olarak gördük.

Sizlerin güvenini de yanımıza alarak çıktığımız yolculuğumuzda Doğru Statü Eğitim Kurumları olarak;

Sürekli öğrenen ve gelişen, etik, ilkeli ve güvenilir bir eğitim anlayışı ile başarılı ve deneyimli öğretim kadromuz rehberliğinde, dijital çağa uygun biçimde yapılandırdığımız nitelikli öğrenme ortamlarımızda, öğrenci merkezli ve etkileşimli eğitim programlarımız, çağdaş ve özgün öğretim modelimiz, sürdürülebilir bir gelecek için yürüttüğümüz bilim eğitimi çalışmalarımız ve projelerimizle küresel yaşam değerlerine sahip bireyler yetiştiriyoruz.

Sevgi, güven ve başarı ilkemiz doğrultusunda eğitim-öğretim yaparken velilerimizin desteğini de her zaman yanımızda hissediyoruz.

Yolumuzun kesişmesi dileğiyle...

DOĞRU STATÜ AİLESİ