Anadolu Lisesi - Fen Lisesi

Öğrencinin hem akademik hem kişilik gelişimini merkez alarak oluşturduğumuz müferadatımızla kendini doğru ifade edebilen, katılımcı, erdemli, akademik başarısı yüksek öğrenciler yetiştiriyoruz.

ÇOK YÖNLÜ GELİŞİME ODAKLI

MODERN EĞİTİM ANLAYIŞI

GAZİEMİR KAMPÜS

Akademik gelişimle beraber çok yönlü kişilik gelişimini desteklediğimiz eğitim müfredatımızla, kendi ilgi alanları ve yetenekleri çerçevesinde birikimli, akademik hayatında eğitim sisteminin ölçtüğü doğrultuda başarılı bireyler yetiştirme hedefini taşıyoruz. Geleneksel eğitim anlayışının ötesinde, yaşayarak deneyimden öğrenme, erdemlilik sanatını kavrama ve benimseme, dürüstlük eğitimi gibi hayat başarısını merkez alan bir eğitim anlayışıyla öğrencilerimizi yetiştiriyoruz.

Etkin öğrenmenin fiziksel koşullarını yerine getirmek üzere, sınıf düzenlerimiz 20 kişilik, her sırada bir öğrenci oturacak şekilde programlanmıştır. Dersliklerimizde, merkezi sistem ile havalandırma ve soğutma işlemleri yapılmaktadır. Sınıflarımızda akıllı tahtalar mevcut olup, öğretmenlerimiz tarafından aktif olarak kullanılmaktadır.

Kampüsümüzde kitaplar ve bilgisayarlarla donatılmış kütüphanemiz bulunmaktadır. Yemekhanemizde okul yönetimi kontrolünde kendi ürettiğimiz yemekleri öğrencilerimize sunmaktayız. Ayrıca sportif ve sanat faaliyetlerini desteklemek üzere, kampüsümüzde spor sahalarımız ve ssahne ve sunum salonlarımız mevcuttur. Bilim faaliyetlerini desteklemek üzere teknolojik ekipmanlarla donatılmış laboratuvarlarımız bulunmaktadır. Eğitimin her alanında destekleyici ve ihtiyaç duyulan zengin ekipman ve materyallere sahip kampüslerimizde, modern çağın avantajını kullanarak, çok yönlü gelişim göstermiş, birikimli ve deneyimli bireyler yetiştiriyoruz.

DOĞRU STATÜ

GAZİEMİR KAMPÜSÜ
EĞİTİM HAYATINA KEYİF KATIYOR!

GAZİEMİR KAMPÜSTE HEPİMİZİN SÖZ HAKKI VAR

Kulüp etkinliklerinde, kampüsteki sosyal yaşamda öğrencilerimize kendilerini ifade edebilecekleri alan açıyoruz. Katılımcı eğitim ortamını önemsiyoruz. Öğrencilerimizin fikirlerine değer veriyor, içinde bulundukları ortama katkı sunma fırsatı veriyor, varlık göstermenin biçimini ve önemini kavramalarının önünü açıyoruz. Modern eğitim anlayışının bir parçası olarak söz sahibi oldukları bir eğitim ortamını daha çok benimsedikleri ve daha mutlu bir öğrencilik hayatı sürdürdüklerini gözlemliyoruz.

Geleceğe Güvenle Bak

ÇAĞDAŞ EĞİTİM ANLAYIŞIYLA

Üretken Bireyler

Doğru Statü Eğitim Kurumları olarak yenilikçi, modern eğitimin öncü bireylerini yetiştirmek amacıyla en güvenilir öğretim yöntem ve tekniklerini kullanarak, öğrencilerin akademik ve bilimsel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Bireysel sorunlarını gidermek, yeteneklerini geliştirmek için de kişisel gelişim uzmanlarımızın ve eğitim koçlarımızın desteğiyle geleceğe güvenle bakan nesiller yetiştiriyoruz.