GELECEĞİN MİMARLARI

DOĞRU STATÜ'DE YETİŞİYOR

Öğrencilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini en üst düzeyde karşılayarak; sorgulayan, yaratıcı, üretken, çok yönlü ve bilimsel düşünen bireyler yetiştirip, geleceği yeniden inşa ediyoruz.
  • DOĞRU AKADEMİ
  • KAMPÜSLERİMİZ
  • E-DOĞRU STATÜ

DOĞRU STATÜ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM REHBERİ

Özel Makalelerle Öğrencilerimizin Gelişimine Katkı Sunuyoruz!

Gelişimi ve dönüşümü desteklemek üzere; her hafta birbirinden farklı konularda, rehberlik servislerimizin ve değerli öğretmenlerimizin kaleminden çıkan özgün içeriklerle blog yazılarımız sizlerle buluşuyor. Bağlı olduğumuz müfredatlardan bağımsız olarak, keşfedilmeye açık özel ilgi alanlarına dair bloglar hazırlıyoruz. Öğrencilerimizin kişisel ve sosyal hayatlarına, bilgi beceri birikimlerine katkı sunuyor, onları özgün içeriklerle buluşturuyoruz.

E-DOĞRU STATÜ
BİR -TIK- UZAKTA!

Eğitim sürecinin öğrenci özelinde şekillenebilmesi, hızlanması ve verimliliğinin artması amacıyla teknolojik imkanlardan maksimum fayda sağladığımız online eğitim sistemimiz öğrencilerimizin hizmetinde. Zaman, mekan farketmeksizin sürekli erişilebilir eğitimin gücüne inanıyoruz. İnternet bağlantısı olan her cihazdan 7/24 online ulaşılabilir öğrenim imkanı sunuyoruz.

OBS E-DOĞRU STATÜ

OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) sayesinde okul ve veli arasında bir köprü kuruyoruz. Velilerimizin öğrencinin ölçme değerlendirme sonuçlarını anbean takip edebilmesini sağlıyoruz.

KAYIT VE BURSLULUK

Anaokulundan 12.sınıfa kadar her kademede öğrencimize geleceğe güvenle bakabilmeleri için; kendilerini akademik ve sosyal olarak geliştirme, rehberlik servisleriyle destekleme, danışman öğretmenleriyle birebir yol haritaları oluşturma ve izleme imkanları sunuyoruz. Yetiştirdiğimiz nesillerin çağın gerekliliklerine uygun yetkinliklere sahip, erdemli, mutlu ve kendi statüsünü kendisi belirlemiş bireylerden oluşması en büyük hedefimiz.

Sürekli erişilebilir zengin içerikleriyle online eğitimimiz hakkında bilgi almak için online eğitim sayfamızı, bursluluk bakış açımızı anlamak ve başvuruda bulunmak için bursluluk sayfamızı, kampüslerimize kayıt olmak için ön başvuruda bulunmak üzere online kayıt formumuzu kullanabilirsiniz.

Doğru Statü Fen Lisesi