ÖZEL OKUL BURSLULUK SINAV TARİHLERİ BELLİ OLDU

• 12 Haziran 2021

Özel okul bursluluk sınavları her yıl binlerce öğrencinin burslu eğitim alma hedefiyle katıldığı ve başarılı olan öğrencilerin burs kazanma şansı elde ettiği sınavlardır. Bursluluk sınavları öğrenciler için burslu eğitim alma olanağı sunarken özel okullar için de nitelikli öğrencilere ulaşma imkanı vermektedir. Böylece kaliteli ve nitelikli eğitim veren özel okullar, başarılı öğrencilerle buluşarak ileride başarılı seviyelere gelecek öğrencilerin eğitimine katkıda bulunma şansı bulmaktadır.

Burslu eğitim almak ekonomik olmasının yanı sıra öğrenciler için bir prestij yakalama imkanıdır.

Günümüzde birçok öğrenci devlet okullarında eğitim almak yerine özel okullarda eğitim almayı tercih ediyorlar. Öğrencilerin tüm kademelerdeki eğitimlerinde birçok imkanı sunan özel eğitim kurumlarında ilgi alanlarının da dikkate alınarak takip edilmesi özel eğitim kurumlarının eğitimde son dönemde sıklıkla tercih edilmesine neden oluyor. Öğrencilerin başarılı oldukları konuların tespit edilmesi adına özel olarak takibini sürdüren ve seçkin eğitim kadrosu ile eğitim hayatında derslerin yanı sıra öğrencilere birçok konuda rehberlik eden Doğru Statü Eğitim Kurumları Buca ve Gaziemir’deki kampüsleri ile son teknolojiyi yakalayan; güncel, güvenli ve kaliteli eğitim hizmetini öğrenciler ve velileri ile buluşturuyor.

Ortaokul Bursluluk Sınavı Başvuruları Başladı

Üniversiteye hazırlık için en önemli aşama olan lise eğitimi için iyi bir tercih yapmanın önemi günümüzde veliler ve öğrenciler açısından biliniyor. Lisede iyi bir eğitim alarak en güzel üniversite eğitimine ulaşabilmek için ise iyi bir temel gerekiyor. Bu aşamada ortaokulda alınan bu temeli oluşturuyor.

Sağlam bir eğitim temeli ile iyi bir lise hayatına başlamak için Doğru Statü Eğitim Kurumları ortaokul seviyesinde bu temeli inşa ediyor. Her yaş grubunun ihtiyaçlarını karşılayan bir eğitim anlayışıyla yoluna devam eden Doğru Statü Eğitim Kurumları’nda ortaokul eğitimi alma ayrıcalığını yakalamak için ortaokul bursluluk sınavı ile iyi bir eğitim artık hayal olmaktan çok daha fazlası.

2021 Bursluluk Sınavı Tarihleri Belli Oldu

Doğru Statü Eğitim Kurumları her yıl olduğu gibi başarılı öğrencilere ücretsiz eğitim fırsatı sunmak için bu yıl da bursluluk sınavları için başvuru ve sınav tarihlerini açıkladı. Ülkede her yıl binlerce öğrenci başarısını bir avantaja dönüştürerek ücretsiz eğitim alma hakkını elde ediyor. 8, 9, 10 ve 11 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek bursluluk sınavları için İzmir’de eğitim gören öğrencilerin sınav kayıtları başladı.

Eğitimde kalite ve güven anlayışı ile yoluna devam eden Doğru Statü Eğitim Kurumları Buca ve Gaziemir Kampüslerinde İzmir’in en başarılı öğrencilerine eğitim vermeye devam ediyor. Seçkin öğretmen kadrosu ile eğitim hayatına devam etmek isteyen ortaokul öğrencileri için ücretsiz eğitim fırsatı sunan kurum, yüzde yüze varan burs imkanları için sınav tarihlerini açıkladı. Başarılı öğrencileri 2021 bursluluk sınavı ile kampüs içindeki mutlu ve başarılı ailesine katılmaya davet eden Doğru Statü, eğitim hayatları boyunca öğrencilerinin yanında olmaya devam ediyor.

İzmir’de burslu okuma fırsatını yakalamak için bursluluk sınavı başvuruları Doğru Statü Eğitim Kurumları internet sitesi üzerinden yapılıyor.

Ortaokul ve Lise Bursluluk Sınavı Başvurularını Kaçırmayın

2021 yılı bursluluk sınavları İzmir’deki başarılı öğrencilerin ücretsiz eğitimden yararlanma fırsatını yakalaması adına başladı. Doğru Statü Eğitim Kurumlarında 8, 9, 10 ve 11 Mayıs tarihlerinde yapılması planlanan sınavlar ile başarılı öğrenciler hem ailelerini ekonomik olarak rahatlatıyor hem de bu fırsatı yakalamanın tadını çıkarıyorlar.

Burslu eğitim alan öğrencilerin okul için ayrılan masrafları bu sınavların başarıyla kazanılması sayesinde farklı alanlarda kullanılabilecek birer limit olarak değerlendirilmeye başlanıyor. Doğru Statü Eğitim Kurumları internet sitesinde yer alan 2021 yılı ortaokul bursluluk sınavlarına başvuru formunu doldurmak ise çok kısa sürüyor. Birkaç dakikalık bir işlem ile başvurunuzu yapmış olduğunuz takdirde ücretsiz eğitim fırsatı ayağınıza gelirken kaliteli bir ortaokul eğitimi için de önemli bir atmış oluyorsunuz.

Yaşayarak öğrenme eğitim modelini öğrencilerine sunan Doğru Statü Eğitim Kurumları ailesi, bu model ile akademik başarının yanı sıra sosyal becerilerin gelişmesini ve yeteneklerin ön plana çıkmasını sağlıyor. Ayrıca son dönemde tüm bireylerin hayatlarında büyük önem arz eden yabancı dil öğrenimi için de bilinenin dışında eğitim modeli ile öğrencilerin iletişim becerileri geliştiriliyor. Ortaokul öğrencilerine sıradan bir eğitimden daha fazlasını vadeden Doğru Statü Eğitim Kurumları’nda alınan eğitim ile istenen her lisenin kapılarını açan anahtarlar artık öğrencilerin elinde oluyor. Bu eğitim fırsatını burslu olarak yaşama imkanı sağlayan kurum, öğrencilerin geleceğini onlar için en iyi şekilde inşa ediyor.

İzmir Bursluluk Sınavları ile Başarıyı Yakalayın

Doğru Statü, başarısına güvenen her öğrenciyi ücretsiz eğimden yaralanmaya davet ediyor. Öğrencilerini; kendisine, ülkesine ve ailesine katkısı olan bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyor. Kendisine katkı sağlayabilmesi adına iyi bir rehberlik hizmeti vadeden kurum ayrıca öğrencilerin ailelerine katkı sağlayabilmeleri için ise yüzde yüze varan bursluluk imkanını tanıyor.

Erken yaşlarda lise öğrenimi için iyi bir eğitim alma fırsatını bursu kazanarak elde edecek öğrenciler için yepyeni bir eğitim süreci Doğru Statü Eğitim Kurumları’nda kapılarını sonuna kadar açıyor. 2021 yılının yeni eğitim öğretim döneminde bursluluk fırsatını yakalamak için en kolay yol başvuru formunu dakikalar içinde doldurarak tek tık ile göndermekten geçiyor. Doğru Statü ailesi eğitimde başarıyı yakalamak isteyen ve bunu yaparken kendi ayakları üzerinde durabilen öğrencilerin hayatlarına rehber olmak için bekliyor.